Du tittar på E3-special: Storma fästningar tillsammans i The Old Republic! 1:52 min
Dela inslaget med andra!
Publicerat klockan 15:53, den 2011-06-10

E3-special: Storma fästningar tillsammans i The Old Republic!

Bioware Edmontons mastodontprojekt The Old Republic – ett onlinerollspel i Star Warsmiljö, släpps senare i år till PC. Nu visar utvecklarna ett uppdrag där flertalet spelare hjälps åt för att storma och belägra ett fängelse.

 • 7 kommentarer
Etiketter
, ,
Du kanske också gillar...
Kommentera
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
7 kommentarer på E3-special: Storma fästningar tillsammans i The Old Republic!
 1. Mystics skriver:

  The Old Republic
  Vi är väldigt glada och stolta att meddela att Starwarssverige.se har en begränsad mängd av beta nycklar till betan! Om du vill lägga vantarna på en av dessa nycklar idag och du är 18 år eller äldre så ska du registrera dig på Starwarssverige.se och skriv ditt intresse så kommer nyckel att skickas till dig

 2. Mystics skriver:

  Republic Of Sweden är en helsvensk guild som håller till på den europeiska PVP server. Vårt främsta mål är att ha kul med vänner och vår största egenskap är gemenskap. Oavsett om du spelar mycket eller lite så passar Republic Of Sweden dig.

  http://www.republicofsweden.se

 3. honke skriver:

  Mm…. releasedatum känns som nästa stora grej. Jag hoppas det iaf!

  Sen får vi hoppas dom slänger in lite fler raser att spela, tror det finns 8 eller 9, nåt sånt just nu, men alla är mer eller mindre människor med olika hudfärger, eller så är dom blinda, eller har inget hår osv… Mest alien just nu är väl Twi’lek, så vi får hoppas på iaf Nautolan och Togruta.

 4. Banderad skriver:

  Jag är grymt hypad av detta spel. Att de inte avslöjade releasedatumet under E3 är dock en liten besvikelse….. Jag köpte SWG (det senaste MMORPG:t i SW-universumet) vid release, och lär göra så när det här spelet släpps med…

 5. Degen skriver:

  Från början såg The Old Republic (Tor är en awesome förkortning btw) inte speciellt lockande ut men jag måste säga att det här blir bara bättre och bättre. Har nu lovat mina grymt taggande kompisar att inhandla det här vid release.

  Tor har stor potential att fightas med WoW. Dels för att spelgudarna Bioware sitter bakom rodret och att dom har en fantastisk grund att använda, nämligen Star Wars universumet som är gigantisk och som jag även är ett stort fan av.

 6. moonshadow skriver:

  Ett givet köp. Äntligen ett nytt MMO som lockar

 7. honke skriver:

  Kommer vara skitkul att spela minst 1 gång iaf.