RSS-ström
Publicerat klockan 16:08, den 2011-12-15
Vi söker veteraner som vill kämpa med oss i Battlefield 3!

Vi söker veteraner som vill kämpa med oss i Battlefield 3!

Det här är verkligen en förfrågan vi gör i sista minuten. Orsaken är att vi varit djupt försjunkna i annat – särskilt med den Gameplay-julspecial som vi hoppas förgyller era liv på måndag..!

Press2play söker nu – helst för en vecka sen – ett par tappra själar som kan inrätta sig i det Battlefield-lag som ska kämpa om ära och rikedomar på Inferno Online i Stockholm hela dagen imorgon. All denna dramatik kommer att dokumenteras med kameror för ett förhoppningsvis gastkramande reportage.

Dessvärre har vår egen Christer Engström drabbats av livets svårigheter (däribland något slags influensa), varför han inte kommer att närvara. Han är alltså MIA.

Det är för övrigt PC-versionen av Battlefield 3 som gäller, men vi begär inga genetiskt manipulerade massmördare – det räcker gott med uppmuntrande entusiasm och modigt hjärta! På spel står dock både tröstpriser och ett ganska generöst paket till vinnarna.

Helst skulle jag se att några av sajtens gamla veteraner och försvarare ryckte ut (ni vet vilka ni är). Om ni tar värvning oss hos nu kommer ni att gå till Press2play-historien som hjältar – hur illa det än går..!

Kontakta mig på victor.leijonhufvud@press2play.se ikväll och rädda vår morgondag!

 • 5 kommentarer
Etiketter
, , , , ,
Dela detta med andra!
Du kanske också gillar...
Kommentera
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
5 kommentarer på Vi söker veteraner som vill kämpa med oss i Battlefield 3!
 1. snuffels skriver:

  Låt oss höra hur det går?

 2. Downfall skriver:

  Hade vatt sjukt kul, dock så suger jag på onlie-fps >_> so maybe not.

 3. Switch skriver:

  Satan i gatan, hade jag läst detta igår hade jag tagit tåget direkt. Dock dum som man är så somnade man på soffan istället. Men men ”Give em hell!”

 4. Saku skriver:

  låter riktigt kul, synd att man bor en bra bit bort från storstan. :( :(

 5. Jag hade kunnat varit med om det var Xbox-360 och i sundsvall >D